Zuivelhoeve Zwolle

Zuivel

De zuivelproducten die je in de Zuivelhoeve winkels kunt vinden komen natuurlijk allemaal van onze eigen zuivelboerderij. De onmeunig lekker zuivelproducten in de bekende emmer is ondertussen ook in de supermarkt te vinden.

De eerste producten die Zuivelhoeve  maakte waren Boer’n Yoghurt en Vla, extra dik en extra lekker! Inmiddels maken we veel meer onmeunig lekkere zuivelproducten, niet alleen voor na de maaltijd. Je kunt onze Boer'n naturel yoghurt natuurlijk prima gebruiken als ontbijt, net zoals een kant en klaar bakje Boer'n yoghurt muesli. Of lunchen met ons nieuwste product 0% Boer'n yoghurt, verkrijgbaar in twee heerlijke smaken Cranberry en Sinaasappel, maar natuurlijk ook als naturel variant. Extra dik en lekker, maar toch 0% vet. Dat kan alleen maar Zuivelhoeve zijn.

We willen mensen echt laten genieten van het beste en meest verse dat het platteland te bieden heeft. Onze producten zijn rijk van smaak en vol met mooie, maar vooral verrassende ingrediënten. Onmeunig lekker noemen we dat in Twente.filiaal